We zijn in Indonesië!

Het is wat laat maar we zijn goed aangekomen in Indonesië. Werkelijk fantastisch! Op het vliegveld “Jakarta Soukarno-Hatta” stond het ontvangst comité al klaar, Opa, Mala & Liaatje. Vanaf het vliegveld was het een uurtje rijden naar Tangarang, de plaats waar we zouden verblijven. Het was gelijk gezellig in de auto en we keken onze ogen uit. Mooie palmbomen langs de weg en het verkeer hier is chaotisch. Eenmaal aangekomen bij het huis, gelegen in de wijk Alam Sutera, deelden we onder het genot van een koud pilsje onze meegebrachte cadeautjes uit.

Na iets teveel biertjes en wat bij geklets gingen we nog wat inkopen doen bij de Makro en de Matahari. Bij de Matahari, een soort winkelcentrum, hebben we ook nog lekker wat gegeten. We waren zo moe van de reis dat we niet meer wisten hoe we moesten staan. Na het eten weer terug naar huis. We waren nu echt kapot.

Na de boodschappen hebben we lekker buiten gezeten met een drankje. Echt lekker om weer ‘s avonds buiten te zitten en lekker te chillen. Daarna vroeg ons bedje in gekropen want de volgende dag begint onze vakantie echt en daar willen we volop van genieten!