Sawa’s en Karaoke

De donderdag overdag hebben we rustig aan gedaan. We hebben de dag volgemaakt met vissen, een wandelingetje rond het landgoed en het uitproberen van de onvermijdelijke Karaoke-set. In de omgeving leek de tijd soms eeuwen te hebben stilgestaan.

Het vissen in de kweekvijver bleek geen groot geduld te vergen, aangezien er zich meer vissen in dit water op bleken te houden dan ik voor mogelijk had geacht in zo’n klein bakkie. Maar het vangen van de grote jongens was voor Bowie en Steef, die de fishing rod ter hand hadden genomen, toch wat teveel gevraagd. Uiteindelijk moest het zelfgevangen visje op de barbecue nog even uitgesteld worden.

In de avonduren hebben we het nachtleven van Bogor verkend, onder begeleiding van Anga en Ari, als onze lokale gidsen. Het is ongelooflijk maar echt waar, er komen zelden blanken in dit gebied, de discotheek moet je sterk in je schoenen staan wil je aan alle aandacht van de dames het hoofd kunnen bieden. Iets dat gelukkig lukte. Maar we hebben het in ieder geval erg naar ons zin gehad, dat mag gerust een understatement worden genoemd.