Druk druk druk

Op deze dinsdag scheidden de wegen van de Rude Boys zich kort en gingen we zowaar aan het werk. Jer ging ‘s ochtends samen met opa naar een zakelijke afspraak. Bow en Steef waren goed bezig door deze weblog bij te werken en leefden zich tevens uit in een nabij gelegen antiek- en souvenirwinkeltje.

De zakelijke afspraak vond plaats in een 4-sterren hotel ergens in het centrum van Jakarta. Daar trof ik een Nederlander die al diverse jaren in Indonesië actief is en participeert diverse bedrijven. De meeting verliep erg positief en we spraken onder meer af de mogelijkheden tot een samenwerking ten behoeve van een Indonesische OSM te gaan onderzoeken.

Ondertussen was de antiekwinkel geplunderd door de overgebleven twee Rude Boys, die zich achterop motors hadden verplaatst naar deze bestemming. Weer bij elkaar gekomen legden we de laatste hand aan de weblog om vrij vroeg alweer te vertrekken naar de entertainment.

Dit keer voerde onze kroegentocht langs een countrybar, barretjes genaamd MyBar en Strings om uiteindelijk te belanden in onze vaste stek Oscar, waar Elvis nog altijd niet dood en begraven bleek te zijn. Nadat we ons tot in de kleine uurtjes hadden vermaakt met de live muziek en karaoke, zijn we moe en voldaan naar huis vertrokken om ons op te maken voor de volgende dag: de tocht naar Charita Beach!